ОДБОЈКА (М): ПОРАЗ ДОНОСИ СТРЕПЊУ, ПОБЕДА ПЛЕЈ-ОФ


Спартак у Горњем Милановцу жели победу против директног конкурента за опстанак

Одбојкаши Спартака ће у оквиру 15.кола Суперлиге у суботу од 19,00 часова покушати да остваре победу којом би отклонили све дилеме у погледу опстанка. Ни Љижане нису мимоишли вируси и повреде, а додатни проблем била је хладна сала у којој су тренирали, па је и тренажни процес прилагођаван поменутим околностима.
Тренер Спартака Ненад Кепа Ковачевић истиче да његови изабраници имају квалитет и снагу да стигну до веома важне победе:
“Покушаћемо да сами одлучујемо о својој судбини и већ у Милановцу и теоретски обезбедимо опстанак. Победа нам скоро гарантује играње плеј-офа, али сада размишљамо једино о сутрашњем противнику. Форма им је у успону, у прошлом колу победили су у Пожаревцу и сигурно је да им је самопоуздање на високом нивоу. Ми имамо своје адуте и, поред свих проблема који нас прате већ дуже време, покушаћемо да упишемо победу”, каже Ковачевић.
Уколико Партизан вечерас у Београду савлада последњепласирани Ниш, Љижани би и у случају пораза могли да буду безбрижни јер три кола пре краја првенства имали би три победе више од Нишлија. У случају победе “Мераклија” и пораза Спартака, борба за опстанак би се значајно закомпликовала.

Љиг на Фејсбуку

SuperWebTricks Loading...