ОДБОЈКА (М): СТИЖЕ ВОЈВОДИНА, НАДАЖДИН ВИДИ ШАНСУ

Надаждин поново против Мехића

„Играли смо против њих јесенас у Новом Саду равноправно, сада их чекамо да свом терену и нема разлога да не верујемо у победу, каже 27-годишњи коректор Спартака Милош Надаждин.
Љижани су први пут од Нове године изашли из пероиода повреда и вируса и коначно имају комплетан тим на тренингу. Фет и Надаждин су још увек ровити, али су се ставили на располагање тренеру Ковачевићу.

„ Сви воле да играју против Воше, истиче Надаждин који је и сам бранио боје новосадског суперлигаша. На то су нам стално скретали пажњу док сам играо код њих, а касније сам се уверио да је то заиста тако. Највећи и најлепши изазов у нашој одбојци је да се окушаш против Војводине и победе у тим дуелима увек се памте. Ми смо у Милановцу одиграали три веома добра сета и, без обзира на пораз, добри периоди из тог меча могу да нам буду путоказ како треба да играмо у суботу, оптимиста је Спартаков коректор.
Он је посебно поносан на чињеницу да је као играч Младог радника, Јединства и суботичгог Спартака увек имао запажен учинак против Новосађана:
„ Они нам у Љиг стижу само три дана после утакмице у Лиги шампиона и сигурно ће тај меч оставити трага на њихову игру. То је претходног викенда искористио Млади Радник и из Новог Сада однео сва три бода тако да су и они још како рањиви. Ако нам се укаже шанса нећемо је пропустити“
Надаждин за крај има посебну поруку за навијаче:
„ За њих зна цела одбојкашка Србија и они су, кад напуне салу, заиста играч више. Искористио бих прилику да их позовем да у суботу од 19,00 часова буду са нама и да заједно победимо велику Војводину.“