ОДБОЈКА(М): ДОСТОЈАН ОТПОР СПАРТАКА, „ВОША“ ПОКАЗАЛА КЛАСУ


Учесник Лиге шампиона брзо се опоравио од пораза у среду против Берлина и забележио у Љигу рутинску победу од 3:0 (25:21; 25:21 и 25:20).
Играо је Спартак добро, на моменте се чинило да је и изненађење могуће, али новосадски тим је одиграо најбоље кад је било најважније и потврдио и у овој утакмици шампионске амбиције у првенству Србије.
У сва три сета Војводина је константно наметала висок ритам игре, Љижани су у већим деловима сетова успевали да их прате, али кад год би се „Лале“ одвојиле на два-три поена вишка, испоставило се да за тим Ненада Кепе Ковачевића више није било повратка у резултатски егал.
У игри домаћег тима итекако су се осетиле последица повреда и короне због којих већи број играча није тренирао у континуитету. Мешао је карте стратег љишког суперлигаша, тражио добитну поставу, успевао да држи висок ниво енергије код својих играча. Кратке периоде деконцентрације и падова у игри Војводина је зналачки користила и одржавала стечену предност из тих делова сусрета.
Спартак нема за чим да жали. Испреед себе је имао противника који је у Љигу демонстрирао виши ниво одбојке и показао европску класу. Ковачевићева екипа храбро се супротставила српском великану и часно изгубила у неравноправној борби.


Љиг на Фејсбуку

SuperWebTricks Loading...